Image Alt

Over ons

MODELLEN. EVENTS. CONTENT CREATIE.

FashionFriends is een modellenbureau gespecialiseerd in de organisatie van fashion events. Wij ontwikkelen concepten. En produceren (digitale) modeshows, shopping experiences en content met een bewezen return on investment. FashionFriends bouwt sinds 1989 aan het sterkste netwerk in de Nederlandse fashion retail. Tientallen brands behoren tot onze opdrachtgevers. Wij matchen hen met de beste modellen en artiesten. We leiden nieuw talent op.

De dagelijkse activiteiten van FashionFriends worden geleid door oprichtsters Marjan Eikelenstam en Linda Eertink. Kunnen we iets voor je betekenen? Say hi: hello@fashion-friends.nl

ARE YOU READY TO CONNECT?

FashionFriends is het sterkste netwerk in fashion retail. Ben je retailer of webwinkelier? Brand owner? Dan zijn wij jouw match voor:

De beste, ervaren (foto)modellen & fresh faces

Conceptdenkers & event producers

Fotografen, videografen & stylisten

DJ's & live performance artists, dancers

Catwalk coaching & choreography

MARJAN EIKELENSTAM, FOUNDER

Marjan richtte in 1989 haar event agency op en is sindsdien een bekend gezicht in de Nederlandse moderetail. Opdrachtgevers, modellen en andere zelfstandigen in de sector kennen haar als zeer professioneel, loyaal, empathisch en vindingrijk. Marjan is de drijvende kracht achter FashionFriends agency en het netwerk.

Marjan Eikelenstam owner FashionFriends

LINDA EERTINK, FOUNDER

Al sinds eind jaren '90 is Linda één van de meest geboekte bridal- en fashion modellen. Op de catwalk staat ze bekend om 'het loopje' en de variaties daarop en daarom heeft Linda zich gespecialiseerd in catwalk coaching van zowel vrouwelijke als mannelijke modellen. Bij FashionFriends neemt Linda de werving van nieuwe talenten, boekingen van influencers en content producties op zich. Ook voor sales vragen kun je bij haar terecht.

Linda Eertink owner FashionFriends

i
Welcome to Estelle, an essential and a must-have for everyone in the fashion industry.

Instagram