Hello my friend

LET'S WORK TOGETHER

Waar ben je naar op zoek voor jouw merk, winkel of webshop? Wat het ook is - ook als het niet tussen onze diensten op deze site staat - we kunnen niet wachten om met je in gesprek te komen. Looking forward!
Since 1989

FIERCE. FABULOUS. FASHIONSHOWS.

Met FashionFriends organiseer je verrassende en bewezen verkoopbevorderende modeshows voor ieder publiek dat je met jouw merk/collecties wilt bereiken en overtuigen. Onze meest populaire dienst, sinds 1989. Meer weten? Mail hello@fashion-friends.nl
Conversie

Catalogue & Webshop

Boek ons team van ervaren fashion- en productfotografen, visagisten en fotomodellen om de meest overtuigende content te maken voor je nieuwe campagne, lookbook of webshop.

Storytelling

Socials & Content

FashionFriends maakt video’s en foto’s voor Facebook advertising, YouTube marketing en Instagram stories. Van scripting en storyboards tot casting, shoots en editing, voor de meest gelikte campagnes op je social kanalen ben je bij FashionFriends aan het juiste adres.

Captivate

Catwalk Coaching

Ben je model, danser of influencer en wil je werken aan je presence op de catwalk? Gelijk heb je, want het presenteren van kleding, accessoires en lifestyle producten op de catwalk is een vak. Ook voor ervaren podiumbeesten valt er altijd wel iets te leren over deze manier van 'selling on stage'. Wil je jouw stage skills blijvend verbeteren en daarmee meer boekingen scoren? Volg dan de cursus van Linda en Anouk van FashionFriends.

Show and ... sell

INSTORE PROMOTION

Genereer meer verkeer naar je winkel en verhoog bonbedragen. Geef vaste klanten op een speciale manier extra aandacht. Creëer dynamiek op de winkelvloer. Laat FashionFriends samen met jouw personeel de perfecte instore promotion organiseren. Onze modellen met verkoopervaring kennen je collectie en maken er (in combinatie met een DJ of een artiest) een succesvol feestje van. Brainstormen? Neem contact op.

Shopping Experience

City Fashion Events

Nodig de hele stad uit in het winkelcentrum. Trek kopers uit de regio aan. Haal alles uit de koopzondag. Met een collectieve modeshow van meerdere winkels en FashionFriends. Van modellen tot podiumbouw en publiciteit: we get stuff done. Ben je city marketeer of ben je lid van een winkeliersvereniging en heb je interesse? Mail Marjan via hello@fashion-friends.nl

Fashion Show

FashionFriends catwalk producties zijn veelzijdig. Strak & clean, of juist met relevante extra's zoals productdemonstraties van lifestyle-artikelen. Wil je de verkopen tijdens of direct na de fashionshow boosten of wil je alleen subtiel inspireren, voor elk gewenst doel bieden we de passende oplossing. Dit kan met of zonder de levering van een podium en decor, met live entertainment, met een styliste die de sets samenstelt en met make-up en hair artists. Met elkaar ontwikkelen we een uniek event.

i
Welcome to Estelle, an essential and a must-have for everyone in the fashion industry.

Instagram